BEDRIJFSPROFIEL

Visie: Data die altijd efficiënt en effectief opgeslagen, verwerkt en bereikt kan worden,  zodat het optimaal bijdraagt aan het succes van bedrijven.

Missie: 
Op basis van een uitgebreide, zakelijke behoefte-analyse bieden wij zeer flexibele, maatwerk oplossingen voor datamanagent, waar de meest waardevolle technologische ontwikkelingen in verwerkt worden.


Bij SuperNAS begrijpen we dat datamanagement over het algemeen een ondersteunende factor in een bedrijf behoort te zijn. Het dient 'onder de streep' bedrijfsprocessen te vergemakkelijken en versnellen, waardoor het bedrijf te allen tijde efficiënter en effectiever kan opereren.

Om dit mogelijk te maken voor complexe omgevingen met hun specifieke vereisten hanteren wij een 'outside-in' manier van werken. Wij reageren op uw vraag d.m.v. maatwerk oplossingen, niet alleen op technisch gebied, maar ook op zakelijke vlakken als financiering. Wij denken niet in hokjes en klampen niet vast aan bekende manieren van werken of ingewikkelde procedures. In tegenstelling tot dit zijn wij zeer flexibel en denken in mogelijkheden. Door gebruik te maken van open source netwerken kunnen we hoge kwaliteit kennis van over de hele wereld benutten en integreren in onze oplossingen.

Aangezien datamanagement meestal niet de core business is van de klant, weet de klant vaak niet wat precies de behoefte is. Hier spelen wij een belangrijke rol. Wij dienen als een kennispartner voor onze klanten, zowel door te adviseren als door mee te denken. We nemen niet alleen de technische factoren in overweging, maar analyseren ook welke oplossing zakelijk de meeste toegevoegde waarde kan leveren. Zo onderscheiden we ons van andere datamanagers. Wij geloven dat dit de reden is waarom onze klanten ons vertrouwen en zakelijke verbeteringen kunnen realiseren.