ALTIJD EN OVERAL TOEGANG MET CLOUD COMPUTING


Waar met virtualisatie al een enorme efficiëntie wordt behaald in uw IT omgeving, neemt cloud computing het nog een stap verder. Cloud computing stelt u in staat om altijd eenvoudig toegang te krijgen tot de data, computer services en resources van uw systeem. Zo kan men werken waar en wanneer men wilt, waardoor de productiviteit van uw bedrijf een gigantische boost krijgt. Bedenk bijvoorbeeld maar eens hoeveel baat u heeft bij communiceren via e-mail t.o.v. de brief.


Ook het delen van grote documenten of applicaties wordt makkelijker, sneller en goedkoper door cloud computing. Dit aangezien niet langer de gehele documenten of applicaties verplaatst hoeven te worden, maar slechts een link toegang verschaft. Zo kunt u bijvoorbeeld met meerderen tegelijk aan een document werken en hoeven updates aan applicaties maar eenmalig uitgevoerd te worden i.p.v. misschien wel duizenden keren.


Veel bedrijven zijn nog huiverig voor het toepassen van cloud computing, omdat ze hun gevoelige data niet uit handen willen geven. Om deze reden biedt SuperNAS private clouds. Zo kunt u gebruik maken van vele voordelen van cloud computing, maar staat de infrastructuur en daarmee uw data veilig bij u op locatie. SuperNAS kan indien gewenst de koppeling maken naar public clouds.


Er zijn gigantisch veel toepassingen voor cloud te bedenken. Vele bedrijven bestaan puur vanwege het cloud mechanisme of hebben een gigantische groei doorgemaakt vanwege cloud computing. Wilt u brainstormen over wat dit concept voor de ontwikkeling van uw bedrijf kan betekenen, leg uw situatie dan voor aan een specialist bij SuperNAS.


Meer weten? Neem contact op.

VRIJHEID DOOR MODULARITEIT

Vooral in grote IT omgevingen kan datamanagement complex, tijdrovend en duur zijn. SuperNAS kiest ervoor om datamanagement te vereenvoudigen en goedkoper te maken door met flexibele systemen te werken die opgebouwd zijn uit modules.


De flexibiliteit van de systemen heeft als gevolg dat onderdelen vervangen kunnen worden als deze niet langer geschikt zijn omdat uw bedrijf veranderingen doormaakt. Op deze manier kunt u ook altijd van de nieuwste technologieën profiteren. Een bijkomend voordeel is dat uw systemen door kleine aanpassingen veel langer mee gaan, waardoor u zowel kosten als het milieu bespaart. Bovendien wordt het uitbreiden van uw omgeving eenvoudig door het toevoegen van modules.


Leg uzelf niet vast door de beperkingen van niet flexibele, gestandaardiseerde systemen. Maak een slimme keuze en creëer de benodigde vrijheid om kansen te kunnen pakken, zowel nu als in de toekomst.