DATA WAAR JE OP KUNT BOUWEN


Omdat data voor veel bedrijven fundamenteel is om goed te kunnen opereren, is het belangrijk dat het veilig is en dat het direct beschikbaar is zodra nodig. Dit natuurlijk tegen een schappelijke prijs.


Door middel van diverse slimme technologieën kunnen wij ervoor zorgen dat uw data niet verloren gaat, dat het in de originele staat blijft, en dat niet bevoegden er geen toegang tot hebben. Zo kunt u vertrouwen op uw data.


Ook stellen bepaalde technologische ontwikkelingen ons in staat om meer data op minder schijven op te slaan, en om het opslaan en ophalen van data super snel te laten verlopen. Zo bespaart u een hoop geld en krijgt de productiviteit van uw bedrijf een boost.


Verder hebben veel bedrijven baat bij ons cluster mechanisme. Hoewel andere mechanismen al kunnen bewerkstelligen dat uw data vrijwel altijd direct beschikbaar is, brengt clusteren dit naar een nog hoger niveau. Zelfs in het geval van een calamiteit of als u uw IT omgeving aan het updaten bent heeft u de beschikking tot uw data.


Meer weten? Neem contact op.


VRIJHEID DOOR MODULARITEIT

Vooral in grote IT omgevingen kan datamanagement complex, tijdrovend en duur zijn. SuperNAS kiest ervoor om datamanagement te vereenvoudigen en goedkoper te maken door met flexibele systemen te werken die opgebouwd zijn uit modules.


De flexibiliteit van de systemen heeft als gevolg dat onderdelen vervangen kunnen worden als deze niet langer geschikt zijn omdat uw bedrijf veranderingen doormaakt. Op deze manier kunt u ook altijd van de nieuwste technologieën profiteren. Een bijkomend voordeel is dat uw systemen door kleine aanpassingen veel langer mee gaan, waardoor u zowel kosten als het milieu bespaart. Bovendien wordt het uitbreiden van uw omgeving eenvoudig door het toevoegen van modules.


Leg uzelf niet vast door de beperkingen van niet flexibele, gestandaardiseerde systemen. Maak een slimme keuze en creëer de benodigde vrijheid om kansen te kunnen pakken, zowel nu als in de toekomst.