DOE MET MINDER VEEL MEER; VIRTUALISEER!


Computers worden vaak niet 100% benut. D.m.v. virtualisatie kunnen heel diverse computers met hun eigen vereisten virtueel naast elkaar draaien op een fysiek systeem. Zo kunnen resources gedeeld worden en gebruikt waar en wanneer nodig. Dit scheelt niet alleen in kosten van resources, maar ook van beheer, aangezien de complexiteit flink afneemt met het runnen van slechts een enkel datamanagement platform.

SuperNAS kan zelfs uw data-opslag in hetzelfde kabinet huisvesten. Zo maakt u een nog grotere efficiency slag!


Andere grote voordelen van virtualisatie zijn de flexibiliteit en productiviteit die gerealiseerd kunnen worden doordat de virtuele computers onafhankelijk zijn van de hardware. De virtuele computers kunnen heel gemakkelijk en snel verplaatst worden en operationeel gemaakt worden op een andere fysieke computer indien gewenst. Ook kunnen virtuele computers gebruikt worden voor risicovolle testen, zonder de bedrijfsprocessen te verstoren, en met één druk op de knop kan de testomgeving operationeel gemaakt worden.


Verder biedt virtualisatie nog voordelen als efficiënte back-up en het feit dat uw systeem minder gevoelig is voor virussen.


Meer weten? Neem contact op.

VRIJHEID DOOR MODULARITEIT

Vooral in grote IT omgevingen kan datamanagement complex, tijdrovend en duur zijn. SuperNAS kiest ervoor om datamanagement te vereenvoudigen en goedkoper te maken door met flexibele systemen te werken die opgebouwd zijn uit modules.


De flexibiliteit van de systemen heeft als gevolg dat onderdelen vervangen kunnen worden als deze niet langer geschikt zijn omdat uw bedrijf veranderingen doormaakt. Op deze manier kunt u ook altijd van de nieuwste technologieën profiteren. Een bijkomend voordeel is dat uw systemen door kleine aanpassingen veel langer mee gaan, waardoor u zowel kosten als het milieu bespaart. Bovendien wordt het uitbreiden van uw omgeving eenvoudig door het toevoegen van modules.


Leg uzelf niet vast door de beperkingen van niet flexibele, gestandaardiseerde systemen. Maak een slimme keuze en creëer de benodigde vrijheid om kansen te kunnen pakken, zowel nu als in de toekomst.